29 Haziran 2015 Pazartesi

Listerine Advanced White ile Daha Beyaz ve Güçlü Bir Gülümseme

“Daha beyaz dişler ile gülümsemeniz düşündüğünüzden daha güçlü” 

Yeni Listerine®Advanced White ile iki haftada daha beyaz ve güçlü bir gülümseme! 
 
Çoğu insan gülümsemesinin daha güzel olmasını ister ve doğal görünen, daha parlak, daha beyaz dişlerin gülümsemenin olmazsa olmazı olduğuna inanır. Stresin azalmasına, bağışıklığın güçlenmesine, üretkenliğin artmasına ve kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olan gülümseme bulaşıcıdır; enerjik ve genç bir görünüm sağlarken özgüvenin artmasına yardımcı olur.


Dünyanın en çok tercih edilen ağız bakım ürünü Listerine®, gülümsemenin faydalarına ve bilinenden çok daha güçlü olduğuna dikkat çekerek, klinik olarak iki haftada daha beyaz dişler sağladığı kanıtlanmış yepyeni Listerine®Advanced White ürününü Türk tüketicileri ile buluşturuyor.

Avrupa genelinde yapılan araştırmalar sonucu; “rengi bozulmuş dişler” en çok raporlanan ağız sağlığı problemi olarak öne çıkıyor. Yeni Listerine® Advanced White, benzersiz formülü ve iki yönlü teknolojisi ile; diş yüzeyinde bulunan lekeleri yok ederek, dişlerin kendi doğal beyazlığına ulaşmasına yardımcı oluyor.


Yeni Listerine® Advanced White, yapısında bulunan florür sayesinde ise en zorlu koşullarda bile dişleri korumaya ve güçlendirmeye devam ediyor.

Fırça ve diş ipinin ulaşamadığı alanlarda da etkili olan Listerine® Advanced White ile daha güçlü gülüşler için; günde iki defa dişlerinizi fırçaladıktan sonra 10ml. Listerine® Advanced White ile ağzınızı 60sn. boyunca çalkalayın ve tükürün.

 www.listerine.com.tr
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 250ml: 11.90TL 500ml: 19:90TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder